LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë

LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë
Tash esht Koha

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori aktual i Gazetës Zyrtare, Martin Kostovski, për Ohër është zgjedhur Laze Tanevski, në Qendër, Goran Gerasimovski dhe Strugë është caktuar Sonja Stojkoska. Socialdemokratët paralajmërojnë se procesi i “fshesës” në LSDM do të përfundojë me zgjedhjen e kryesisë së re qendrore të LSDM-së.

Loading…

Tash esht Koha