Maluma vjen në Tiranë, ja sa kushton bileta e koncertit dhe një foto me këngëtarin

Maluma vjen në Tiranë, ja sa kushton bileta e koncertit dhe një foto me këngëtarin

Ashtu si prej ditësh është përfolur në rrjetet sociale, Maluma do të vijë në Tiranë. Tashmë gjithçka është konfirmuar nga faqja zyrtare e këngëtarit, ku ka lajmëruar edhe datën kur do të mbahet koncerti i tij tek “Sheshi Nënë Tereza”. Koncerti do të mbahet më 14 mars në ditën e Verës.  Gjithashtu duke blerë një nga biletat e Meet & Greet, do të keni një foto me Malumën dhe një suvenir zyrtar tijin. Çmimi i Meet & Greet është i njëjti pavarësisht qytetit,  370 dollarë.

TAGS