Mariçiq-Andonovskit: Shqiptarëve nuk do t’u afroheni dot me lajme të rrejshme

Mariçiq-Andonovskit: Shqiptarëve nuk do t’u afroheni dot me lajme të rrejshme

Bojan Mariçiq, këshilltarë i kryeministrit reagon ndaj këtyre qëndrimeve të Stefan Andonovski, duke I thënë se shqiptarëve nuk do t’u afrohen dot përmes lajmeve të rrejshme. Sipas tij, LSDM-ja ka realizuar projekte konkrete  të kuadër të asaj që ka premtuar dhe këtu përmend kanalizimin në Haraçinë, për cilin Andonovski thotë se nuk mund të premtojnë  pilot-projekte.

Loading…