Mariçiq: Është patetike të flasë VMRO për mitingje ku shpërndahen sandviç

Mariçiq: Është patetike të flasë VMRO për mitingje ku shpërndahen sandviç

Duke diskutuar rreth “ Marshit për drejtësi” të LSDM-së, Andonovski thotë se është patetikë që një parti e cila është që tre vite në qeveri dhe 5 vite në MPB të protestojë për drejtësi tani. Mirëpo Mariçiq thotë se patetikë është që VMRO-DPMNE të përmend se bëhen mitingje ku shpërndahen sandviç dhe të banalizojë këtë diskutim

Loading…