Marina Vjollca dhe Visjan Ukcenaj tërheqin vëmendjen e “Ovas”, reagon aktorja e “Mrekullia në qelinë nr.7”

Marina Vjollca dhe Visjan Ukcenaj tërheqin vëmendjen e “Ovas”, reagon aktorja e “Mrekullia në qelinë nr.7”

“Mrekullia në qelinë nr.7”, është një film turk, i cili ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithë botës. Historia prekëse që trajton filmi, i ka ‘mbërthyer ‘ të gjithë para ekranit, dhe siç duket ndër ta ka qënë dhe aktori i njohur i humorit Visjan Ukcenaj, i cili u shpreh se filmi e ka emocionuar shumë e sidomos pjesa kur Ova thërret ‘Lingo, lingo’.

Aktori Ukcenaj dhe Marina sollën këtë të shtunë një pjesë të filmit në ‘Kalifornia’. Ata përcollën pjesën kur vogëlushja Ova shkon në burg dhe nga jashtë thërret “Lingo lingo”.

Skeçi i ka bërë përshtypje dhe aktores më të talentuar në moshë të vogël, e cila luan rolin protagonist të Ovas, Nisa Sofiya Aksongu, e cila ka publikuar një pjesë skeçi nga “Klanifornia”. Vogëlushja nuk ka harruar t’i bëjë tag Marina Vjollcës dhe Visjan Ukcenaj.

-640-0-5ea6b7df8415e

TAGS