Mavraj: “Ja çfarë do të bëja për Majlindën po të isha në Kosovë tani!” (FOTO)

Mavraj postoi tri foto në rrjetin social Facebook, duke shkruar një urim interesant për Majlindën.

Ai e quajti atë krenari të kombit shqiptar, dhe ftoi të gjithë që të dalin dhe ta presin Majlindën.

Më poshtë mund ta shihni postimin e plotë të Mavrajt:

Lum Lum Shqiptaria ??

Nëse do isha në Kosovë, do isha i pari që do merrja makinën, flamurin, burinë dhe me vrap në Aeroport për të pritur kampionen Majlinda Këlmendi.
Ti je arsyeja që kombi shqiptar sot duhet të festojë…
Ti je arsyeja që sot duhet të mbushen sheshet me njerëz duket gëzuar këtë arritje…
Ti je ajo që more vemendjen e vërtetë të botës…

Majlinda Kelmendi