Mbërrin në Tiranë trupi i major Tanushit që humbi jetën në Letoni (Video)

Mbërrin në Tiranë trupi i major Tanushit që humbi jetën në Letoni (Video)

Trupi i komandantit të kontingjentit shqiptar në Letoni, major Klodian Tanushit, ka mbërritur para disa minutash në Shqipëri.

Në aeroport ai u prit nga shefi i shtabi i FA, prindërit, bashkëshortja, djali, kolegë si dhe ministrja Olta Xhaçka.

Pas kryerjes së homazheve dhe ceremonisë shtetërore, major Tanushit do t’i jepet lamtumira e fundit në Varrezat e Dëshmorëve në Tiranë. /Telegrafi/

TAGS