Mblidhet Këshilli Qendror i LSDM-së

Mblidhet Këshilli Qendror i LSDM-së

Arrestimi i Katica Janevës, prokurores speciale e dyshuar për rastin “Reketi” dhe shqiptimi i paraburgimit 30 ditësh, ka mbledhur organet më të larta të LSDM-së nën drejtimin e kryeministrit Zoran Zaev. Kreu i qeverisë paraprakisht ka thënë se çdo kush që mund të ketë gabuar do të përgjigjet para ligjet.

Burime brenda LSDM-së konfirmojnë për Alsat se Kiril Kolemishevski do të jetë zv/ministër i ri i Ekonomisë., ndërsa pritet që Nina Angellovska të propozohet si  ministre e re për Financa.

Loading…