Me këto 10 shenja të thjeshta mund ta kuptoni menjëherë se ai po të tradhton

Me këto 10 shenja të thjeshta mund ta kuptoni menjëherë se ai po të tradhton

 Thjeshtë duke vëzhguar disa nga sjelljet e tij, sinjale të qarta se ai ka një grua tjetër. Ju nuk duhet të jeni shumë xheloze dhe posesive me partnerin tuaj, duke kontrolluar gjithë sjelljen e tij dhe duke spiunuar mbi gjithçka që ai bën. Sidoqoftë, kur dyshohet se ka një grua tjetër, është mirë të vëzhgohen disa gjeste, në mënyrë që të siguroheni që ky është rasti dhe të kuptoni nëse është e vërtetë gjithçka para se të hedhni akuza të pabaza ndaj tij. A jeni në këtë situatë të pakëndshme dhe doni të kuptoni nëse ju tradhton? Mos u shqetësoni, ka disa shenja të pagabueshme që ju tregojnë se ai ka një tjetër: këtu është ajo që ata janë. Ne kemi mbledhur 10 shenjat më të dukshme.

•Ai kurrë nuk ndahet nga telefoni i tij, as kur shkon në tualet. Jo vetëm që, nëse sheh se i afrohesh telefonit të tij, ai fillon të bëhet nervoz dhe e merr atë nga duart tuaja.

•Kur nuk jeni së bashku, nuk mund ta gjeni sepse ai e ka fikur telefonin. Ai ju tregon se është pa bateri, por ndodh shumë pak shpesh dhe është e çuditshme që as ai dhe as të tjerët nuk kanë një karikues me vete.

•Kur lexoni mesazhet e tij në chat, qoftë në Facebook, WhatsApp ose Skype, ju duket se fjalitë janë të pakuptimta, sikur copa të ndryshme mungojnë. Ndoshta, është sepse ai ka fshirë mesazhet.

•Kur e pyesni se si e kaloi ditën, ai duket si në panik dhe ka vrima të përkohshme në historinë e tij, e mbushur me shprehjen :”Nuk mund të kujtoj”.

•Tregon për miqtë e vjetër, po që ju nuk e dini se ekzistojnë. Në disa raste shfaqen edhe miq të vjetër për të luajtur futboll në mbrëmje dhe angazhime të tjera të çuditshme.

• Kur është me ju, ai është i patolerueshëm, lufton për gjithçka dhe nuk mban asnjë përgjegjësi.

• Kur jeni së bashku, ai nuk është nervoz, por është i mërzitur. Nuk tregon interes për ju.

• Në shtrat është ndryshe, nuk merr më iniciativën dhe duket se e bën kaq shpesh këtë gjë.

 •Nëse i tregoni atij për dyshimet tuaja, edhe pa e akuzuar drejtpërdrejt, ai merr mbrojtje dhe ju akuzon, duke ju bërë të ndiheni fajtore.

 •Ju u përpoqët për herën e njëmbëdhjetë për të folur me të për shqetësimet tuaja, ai e mohoi, por nuk ishte në gjendje t’ju vështronte në sy.

TAGS