Me maskë dhe distancë – Guardiola nga stërvitja ka këtë porosi

Me maskë dhe distancë – Guardiola nga stërvitja ka këtë porosi
Tash esht Koha

Trajneri
i
Manchester
Cityt,
Pep
Guardiola,
ka
dhënë
një
intervistë
me

vërtetë
prekëse.

Numri
një
i
“Citizens”
konsiderohet
si
trajneri

i
mirë

botë,
por
kjo
gjë
sipas
tij,
vlen
zero,
pasi
ata

janë
me

vërtetë


mirët,
janë
doktorët,
infermierët,
shkencëtarët
dhe

gjithë
ata

rrezikojnë
jetën
e
tyre
për

mbrojtur
tonat.

“Mendoj
se
futbollistët
po
presin
me
padurim

rikthehen
dhe

luajnë
futboll,
pasi
ajo
është
jeta
e
tyre.
Sa
i
takon
gjendjes
shëndetësore,

gjithë
janë
rikthyer

shëndetshëm
dhe

formë
optimale.

Ne
ndjemi
rregullat,
protokollin

na
është
dhënë.
Duhet
ta
ndjekim,
s’ka
alternativë
tjetër.
Kjo
është
gjëja
kryesore,

bëjmë
gjithçka
çfarë
kemi

dorë

ta
luftojmë
këtë
virus.

Kam
kuptuar
se
ne
trajnerët,
futbollistët,
nuk
jemi
specialë:
Njerëz
specialë
janë
doktorët,
infermierët,
shkencëtarët,
pastrueset.
Ata
vendosin
jetët
e
tyre

rrezik
për

shpëtuar
tonat”,
tha
Guardiola
për
faqen
zyrtare

Manchester
Cityt.


MEDIAL.mk

Tash esht Koha