Më në fund gjendet një zgjidhje: paisja e cila rregullon temperaturën në trupin tuaj

Më në fund gjendet një zgjidhje: paisja e cila rregullon temperaturën në trupin tuaj

Në këto ditë të nxehta të gjithë kemi humbur shpresat se si të qëndrojmë të freskuar.

Por fal teknologjisë kjo gjë do të rregullohet shumë shpejtë.

Është zbuluar një paisje e cila rregullon temperaturën e trupit tuaj, nëse keni nxehtë apo edhe të ftohtë, të gjithë do të keni nevojë për këtë paisje, raporton “Unliad”.

Kjo paisje është e lehtë dhe e thjeshtë për tu bartur, mund ta vendosini prapa shpinës tuaj dhe mund ta kontrolloni temperaturën përmes telefonit tuaj

https://www.facebook.com/watch/?v=864487037271002

TAGS