“Më përdhunuan në burg”, dalin rezultatet e analizave mjeko-ligjore për të riun shqiptar, i dënuar për vrasjen e studentes greke

“Më përdhunuan në burg”, dalin rezultatet e analizave mjeko-ligjore për të riun shqiptar, i dënuar për vrasjen e studentes greke

Zbulohen
detaje

reja

lidhje
me
atë

po
ndodh

burg,
me
shqiptarin
Aleksandër
Luca,
i
akuzuar
si
një
nga
autorët
e
dhunimit
dhe
vrasjes

students
greke,
Eleni
Topaloudi.Mediat
greke
shkruajnë
sot
se,
gjetjet
e
ekzaminimit
mjeko-ligjor
konfirmojnë
pretendimet
e
tij
për
përdhunim
nga

burgosurit
e
tjerë.
Mjekët
e
spitalit

burgut
kanë
konstatuar
dëmtim

unazës
anale.

Pak
ditë

parë,
shqiptari
Aleksandër
Luca
deklaroi
se
ishte
rrahur
dhe
përdhunua

qelitë
e
burgut
dhe
se
ishte
zgjuar
pa
pantallona

një
ambient
tjetër.

“Ata
po
bërtisnin,
po
fyenin
dhe

godisnin”-
ka
thënë
i
riu
shqiptar
para
policisë,
ndërsa
shtoi
se
kur
u
zgjua
pas
dhunës
ishte
pa
pantallona
dhe
mbathje.