Memedi i BESËS takohet me afarist nga Turqia, priten investime në sektorin e tekstilit

Memedi i BESËS takohet me afarist nga Turqia, priten investime në sektorin e tekstilit

Kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Studeniçanit, Rexhep Memedi ka realizuar takim pune me afarist nga Turqia, në të cilin takim ka prezantuar mundësit që i ofron komuna e Studeniçanit sa i përket kuadrit profesional në sektorin e tekstilit.
“Në frymën e ofertës tonë parazgjedhore sot realizuam takim pune me drejtorin gjeneral të Badili Tekstil, Arif Badili dhe bashkëpunëtorët e tij nga Turqia.
Gjatë bisedës këmbyem ide dhe i njoftuam për parakushtet që i posedojmë në Komunën e Studeniçanit sa i përket kuadrit profesional në sektorin e tekstilit.
U zotuam që ne si menaxhment i ri i Komunës së Studeniçanit do të ofrojmë siguri dhe ndihmën e nevojshme administrative dhe kadrovike që ky investim për hapjen e një reparti të tekstilit të bëhet realitet, me ç’rast do të krijohen shumë vende të reja të punës”, ka shkruar Rexhep Memedi, kandidat i Lëvizjes BESA për komunën e Studeniçanit.