Memedi: Pas ndryshimeve, na duhet kohë të vendosim për Ligjin për Prokurorinë

Memedi: Pas ndryshimeve, na duhet kohë të vendosim për Ligjin për Prokurorinë

Remzi Memedi thekson se ASH po konsultohet më faktorin ndërkombëtarë, me ekspertë të brendshëm dhe të jashtëm rreth ndryshimeve apo hutisë që u krijua rreth Ligjit për Prokurorinë për të vendosur nëse do ta mbështesin ose jo të njëjtin.

Loading…