Mënyra me të cilën vizatoni “X”-in zbulon se a jetoni në të kaluarën apo në të ardhmen

Dhe secila nga ato mënyra zbulon diçka saktësisht për personin i cili e përdor?

Këtë na zbulon ekspertja e dorëshkrimeve, Kathi McKnight – e cila ka analizuar dorëshkrimet e personave shumë të famshëm dhe të fuqishëm, nga Oprah deri te Barack Obama, transmeton Telegrafi.

Si e vizatoni ju X-n?

1. Nëse në këtë mënyrë e vizatoni X-n, kjo tregon që, edhe pse dëshironi të vazhdoni përpara, të dy këmbët fuqishëm ju qëndrojnë në të kaluarën.

2. Ju jeni kryengritës. Keni dëshirë të madhe që direkt të teleportoheni nga e kaluara drejt e në të ardhmen, mirëpo problemi është që juve ditët e kaluara ju mbajnë fuqishëm.

3. Ju jeni kryengritës pa arsye.

4.Edhe pse përpiqeni që të përqendroheni në të ardhmen, një pjesë juaja ende është në sfidë që të kthehet në të kaluarën, sikur jeni duke ecur përpara, mirëpo sytë tuaj janë bërë si retrovizor.

5. Ju bëni jetën tuaj sipas rregullave vetjake dhe ndjenja është e shkëlqyeshme.

6. Ju vendosni trendët dhe për këtë jeni më shumë se të vetëdijshëm.

7. Nuk jeni tepër të gatshëm që të hyni në gjëra të cilat ju janë jashtë normës, sepse i doni rregullin dhe ekuilibrin.

8. Jeni të njohur për atë që dëshironi të mendoni jashtë suazave të vendosura. /Telegrafi/

TAGS