Mes Tunës dhe Elvanës, Armend Rexhepagiqi zgjedh pa u menduar

Mes Tunës dhe Elvanës, Armend Rexhepagiqi zgjedh pa u menduar

Armend Rexhepagiqi, ka zgjedhur mes Tunës dhe Elvanës.

Edhe pse këngëtari ka punuar me të dyja kohëve të fundit, ai ishte shumë i prerë në përgjigje.

Gjatë një interviste në Klan Kosova, Armendi tregoi shumë gjëra.

Ai konfirmoi se Aida – bashkëshortja e tij nuk do t’i rikthehet muzikës ashtu siç ka bërë vet, tregoi pse nuk është përdorues i rrjeteve sociale dhe shumë gjëra të tjera.

Ndërsa i detyruar të zgjedhë mes Tunës dhe Elvana Gjatës, më të cilat ka bashkëpunuar së fundi, Armendi nuk është menduar shumë.

Ai ka treguar se gjithmonë do të zgjedhë Tunën para të gjithave pasi që Tunën e njeh shumë më mirë, sidomos tani pasi kanë punuar për albumin dhe koncertin dhe jabë lidhur shumë.

Ndërsa për Elvanën, thotë se edhe pse ka punuar me të për ‘Tavolinën e mërzisë’, këngëtaren nga Shqipëria, megjithatë, nuk e njeh mirë.

TAGS