Meta jep “zgjidhjen ideale” për Komisionin Hetimor: Ta shtyjnë afatin deri në 24 korrik 2022

Meta jep “zgjidhjen ideale” për Komisionin Hetimor: Ta shtyjnë afatin deri në 24 korrik 2022
Tash esht Koha

Me 8 vota pro dhe 1 kundër është miratuar sot shtyrja edhe me katër muaj të veprimtarisë së Komisionit Hetimor parlamentar për Presidentin Meta. I pyetur për këtë vendim, Kreu i Shtetit pa kursyer ironinë ka thënë sot në emisionin “Përballë” në RTSH se “ta shtyjnë deri më 24 korrik 2022, kështu që edhe ata do ishin në rregull me vazhdimin e hetimeve, edhe unë jam në rregull me vazhdimin e kryerje së gjithë përgjegjësive të mia”. Kujtojmë se në 24 korrik 2022, mbaron dhe mandati i Presidentit Meta.

PJESË NGA INTERVISTA

Gazetarja: Së fundmi, zoti President, doja një koment tuajin në lidhje me shtyrjen me katër muaj të punës të Komisionit Hetimor parlamentar për shkarkimin tuaj.

Presidenti Meta: Kjo është gjëja më e parëndësishme, por do kishte qenë më mirë që të mos e shtyjnë kaq shpesh, por ta shtyjnë deri më 24 korrik 2022, kështu që edhe ata do ishin në rregull me vazhdimin e hetimeve, edhe unë jam në rregull me vazhdimin e kryerjes së gjithë përgjegjësive të mia, siç kam premtuar.

Tash esht Koha