Michelle Obama sjell një foto të fëmijërisë, nuk do ta njihni

Michelle Obama sjell një foto të fëmijërisë, nuk do ta njihni
Tash esht Koha

Michelle Obama tashmë njihet si bashkëshortja e ish-presidentit të Amerikës, Barack Obama.

Dhe në bazë të përshkrimit që ka bërë në postimin e fundit duket se Michelle krah të djathtë e ka vëllaun e saj më të madh.

“Për aq gjatë sa mund ta kujtoj, vëllau im i madh Craig ka pasur gjithmonë kthimin tem. Ai është akoma shoku im më i mirë. Faleminderit që gjithmonë mbaje ritmin për mu”, ka shkruar Michelle.

Megjithatë, në foton e fëmijërisë ish zonja e parë duket tërësisht ndryshe, saqë vështirë se mund ta njihni.

Theksojmë se, Michelle 55-vjeçare ishte Zonjë e Parë nga viti 2009 deri në vitin 2017, kur burri i saj u zgjodh president i SHBA-së.

Tash esht Koha
TAGS