Ministria e Pal Lekajt jep tender rreth 300 mijë euro

Ministria e Infrastruktures në dhjetorin e vitit të kaluar ka finalizuar një tjetër tender jo pak i kushtueshëm.

Fillimisht për ri- tenderin “Furnizim dhe servisim me peshore per matjet boshtore te automjeteve”, janë ndarë 300.000,00 euro.

Dikasteri që udhëhiqet nga Pak Lekaj, ka kurorëzuar këtë kontratë për vleren 294.700,00 euro.

Tutje, në kontratë bëhet e ditur se tenderi i përgjegjshëm me çmimin më të ulët ka qenë poashtu 294.700,00, derisa ai më i lartë 296.532,00 euro.

Ky tender i është dhënë operatorit ekonomik  “VBM GROUP SH.P.K”