Mira Janji “Gëzuar Vitin e Ri 2017 “

Showbiz | Publikuar më 30.12.2016 në ora 17:18

Mira Janji ka pozuar në një ambient të ngroht festiv, dhe përmes një mesazhi uron Vitin e Ri  për të gjithë fansat. Gëzuar Vitin e Ri 2017!

Edhe pak çastesh kemi për ta lënë pas 2016-n dhe do të himë në një tjetër vit, për të cilin urojm që të jetë më i mirë, të sjellë më shumë gëzime dhe lumturi në familjet tona, të gjithësecilit prej nesh.

Po lëmë pas një vit të mbushur me gëzime, suksese, por edhe dështime e hidhërime. Sepse e tillë është vetë jeta. Të shpresojmë dhe urojmë që 2017 të sjellë më shumë gëzim e lumturi sesa ky vit që sapo iku thotë Mira Janji.