Mohamed Salah bën një tjetër gjest shembullor

Mohamed Salah bën një tjetër gjest shembullor

Ndoshta shumë herë keni pyetur dikë pse Mohamed Salah është një nga futbollistët më të dashur në botë, dhe jashtëzakonisht shumë i pëlqyer në vendin e tij.

Ylli i Liverpool vazhdon të dëshmojë se është një futbollist shembull me gjithë veprimet që bën.

Salah së fundi ka financuar një qendër të re mjekësore në fshatin egjiptian Nagrig, ku u lind dhe rrit ylli i futbollit botëror.

Raportohet se kjo qendër do t’u shërbejë 30 mijë banorëve lokal.

Nuk janë të pakta rastet kur Salah ndihmon financiarisht ose me donacione të ndryshme vendlindjen e tij.