Moment rrënqethës kur fëmija sheh për herë të parë

Moment rrënqethës kur fëmija sheh për herë të parë

Ky fëmijë është duke parë pastër për herë të parë dhe reagimi i tij të bënë të qash.

Fëmija kishte pasur probleme me shikim duke mos parë në mënyrë të pastër, por pasi që vendos syzet ai arrin të shohë për herë të parë babin e tij.

Në videon më poshtë do shihni momentin rrënqethës dhe emocionues kur fëmija vendos syzet sheh prindërit e tij dhe  ai fillon të shikoj i habitur për rreth dhomës, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Theo, kishte lindur me ‘cataracts’ perde në të dy sytë, gjë që ka shkaktuar trubullim në shikimin e tij. Nëna e tij e kishte vërjetur këtë problem që kur ai ishte 6 muajsh. Pasi që u diagnostifikua ai hyri në operacion për të larguar ‘perden’ dhe ia zëvendësuar lentet me ato artificiale. Operacion i cili zgjati 5 orë. dhe që ishte i suksesshëm.

TAGS