Momenti i vështirë i gazetares turke duke raportuar në mes të dëborës (Video)

Momenti i vështirë i gazetares turke duke raportuar në mes të dëborës (Video)

Gazetarja e CNN turk Fulya Öztürk ka kaluar momente të vështira gjatë raportimit ‘live’. Gazetarja raportoi në mes të dëborës dhe të ftohtit dhe për një moment ajo tha se fytyra e saj kishte ngrirë.

Ajo po pasqyronte situatën nga moti i keq dhe trafikun që pothuajse kishte paralizuar vendin. Raportimi i vështirë i saj ka tërhequr vëmendjen e shumë personave.

8 janar 2017 (gazeta-Shqip.com)

TAGS