Mos buzëqeshni kur bëni selfie

Mos buzëqeshni kur bëni selfie

Dilni gjithmonë të qeshur në sefie? Surprizë: Kjo iu bën të dukeni më të vjetër!

Gjithmonë keni besuar se buzëqeshja iu bën të dukeni më të rinj por jeni gabuar sepse sipas një studimi të ri të bërë nga Univesiteti i Izraelit Ben Gurion njerëzit të cilët dalin duke qeshur në foto duken më të vjetër.

Në studim janë përfshirë disa studentë vullnetarë të cilët kanë bërë shumë fotot të portretit të tyre. Në mesin e fotove ishin fytyra të qeshura, neutrale dhe të befasuar.