Mot i ndryshueshëm dhe i ftohtë, me mundësi shiu

Sot në Maqedoni do të mbizotërojë mot i me të ftohtë pranveror me temperatura të mëngjesit prej 2 deri në 6 gradë në pjesën veri-perendimore të vendit. Gjatë ditës temperaturat do të sillen nga 4  gradë deri në 8 gradë maksimale, me mundësi reshjeje të shiut.

Loading…

TAGS