Moti i ftohtë dje me erë të përforcuar

Moti i ftohtë dje me erë të përforcuar

Moti në Maqedoni do të jetë me vranësira të ndryshueshme dhe i ftohtë me erë të përforcuar veriore, veçanërisht më shumë do të jetë e theksuar përgjatë Luginës së Vardarit dhe në pjesët lindore.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej minus katër deri në katër, ndërsa ajo e ditës prej gjashtë deri në 13 gradë Celsius.

Në Shkup, moti do të jetë me vranësira të ndryshueshme me periudha të diellit. Do të fryjë erë e përforcuar nga drejtimi veriperëndimor.

Temperatura e mëngjesit do të ulet deri në zero, ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri në 10 gradë Celsius.

Gjatë fundjavës, temperatura e mëngjesit në shumë vende do të jetë rreth ose nën zero. Temp