MPB me padi penale kundër 42-vjeçarit nga Kumanova

MPB me padi penale kundër 42-vjeçarit nga Kumanova
Tash esht Koha

SPB-Kumanovë ka ngritur padi penale kundër personit R.M. (42) nga Kumanova për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikoterape dhe prekursorëve”. Më datë 24.12.2018 në ora 12:00 në Kumanovë, policia gjatë kontrollit në bazë të një ankese të raportuar më parë, tek shtëpia e të dyshuarit ka gjetur marihuanë.

Loading…

Tash esht Koha
TAGS