Mposhti kancerin dy herë dhe fiton 4.6 milionë në lotari, “Jam njeri shumë me fat”

Mposhti kancerin dy herë dhe fiton 4.6 milionë në lotari, “Jam njeri shumë me fat”

Një person nga Oregoni në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka fituar 4.6 milionë dollarë në llotarinë e shtetit. Stu MacDondald blenë një tiketë nga Megabucks çdo javë dhe çdo herë gruaja e tij i uron fat, por herën e vetme që ajo harroi ai fitoi.

“Jam njeri shumë me fat. Kam mbijetuar dy herë kancerin dhe ja ku jam. Është e mahnitshme”, thotë MacDonald.

MacDonald ka blerë biletën me 7 shtator dhe do të pranojë një përqind bonus të 46 mijë dollarëve.

Fitimi i lotarisë është ndoshta më e rrallë se sa mposhtja e kancerit dy herë. Një jackpot ka shanca të ndodhë 1 herë në 300 milionë raste. Më shumë shanca ka të bëheni president i ShBA’së. /Gazeta Express/