Muajin e ardhshëm del në shitje telefoni i parë 5G nga Huawei

Muajin e ardhshëm del në shitje telefoni i parë 5G nga Huawei

Kompania do të lansoj në treg telefonin e parë 5G muajin e ardhshëm

Huawei Mate 20 X tashmë ka bërë debutimin në Mbretërinë e Bashkuar dhe tani do të dalë në shitje në tregun e Kinës.

Huawei në të vërtetë zbuloi një telefon tjetër 5G në fillim të këtij viti, Mate X.

Ishte telefoni i parë i palosshëm i kompanisë i cili fillimisht duhej të lansohej gjatë verës.

Sidoqoftë, Huawei vendosi të vonojë lansimin e pajisjes në mënyrë që të bëjë disa përmirësime në qëndrueshmërinë e përgjithshme.

Transportuesve kinezë tashmë u janë dhënë licensat për të filluar rrjetet e tyre komerciale 5G.

Kompania tani do të fillojë të shesë telefonat e tyre 5G, pasi rrjetet 5G dalin gradualisht lansohen.

Huawei ka filluar të marrë para-porosi për Mate 20 X në Kinë. Pritet të fillojë transportimin e pajisjes në 16 gusht.

TAGS