Mucoski: Duhet të thirremi në kompromis dhe jo në datë për mbatjen e zgjedhjeve

Mucoski: Duhet të thirremi në kompromis dhe jo në datë për mbatjen e zgjedhjeve
Tash esht Koha

Timço Mucoski nga VMRO-DPMNE, nuk përgjigjet nëse 5 Korriku është e pranueshme  si datë për mbajte të zgjedhjeve parlamentare. Ai thotë se të gjitha vendimet si caktimi I 12 prillit si datë e zgjedhjeve, si dhe shtyrja e tyre për shkak të rrethanave të krijuara për shkak të pandemisë, janë bërë me kompromis dhe pikërisht në kompromis thirret edhe këtë herë. Mucoski thotë se VMRO e dha propozimin e saj, që është fundit gushti ose fillimi shtatorit për si periudhë më e përshtatshme për realizim të procesit zgjedhor pas konsultimeve me ekspert të shëndetësisë. Në emisionin Rruga Drejt Mucoski thotë se  askush nuk duhet të thirret në datë, por në kompromis.

Tash esht Koha