Muki: Talati dhe BDI-ja edhe njëher treguan fytyrën e vërtetë kriminale bashkë me pobratimat e tyre të VMRO-së

Muki: Talati dhe BDI-ja edhe njëher treguan fytyrën e vërtetë kriminale bashkë me pobratimat e tyre të VMRO-së

Muhamet Zekiri

Talati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kriminale bashke me pobratimat e tyre nga VMRO DPMNE.
DUI dhe VMRO DOMNE ripertrin kolacionin e krimit dhe interesit te qarqeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.
TURP!!!