Mundësia e errësimit të ekranit, do të ofrohet me sistemin iOS 13 (Video)

Mundësia e errësimit të ekranit, do të ofrohet me sistemin iOS 13 (Video)
Tash esht Koha

Sistemi iOS 13, më në fund ofron mundësinë e errësimit të ekranit.

Apple ka bërë të ditur, se sistemi i ri operativ, do ta ketë edhe këtë opsion shumë të kërkuar, transmeton Tlegrafi.

Ky opsion do ta ndryshojë ngjyrën e butonit kryesor, ngjyrat e sfondit të sistemit operativ dhe si dhe aplikacionet e Apple, si ato të mesazheve, apo fotografive.

Mundësia e errësimit të ekranit, ishte kërkuar për iOS 13, pasi ishte shumë e pelqyer në aplikacionet tejra.

Tash esht Koha
TAGS