Ndërron jetë legjenda e rock and roll-it Chuck Berry

Ndërron jetë legjenda e rock and roll-it Chuck Berry

Ka ndërruar jetë gjatë mbrëmjes së sotme (e shtunë) në modhën 90 vjeçare legjenda e muzikës rock and roll, Chuck Berry.

Policia ka konfirmuar se iu përgjigj një “emergjence mjekësore” në shtëpinë e tij në Missouri.

Por raportohet se pasi emergjenca mjekësore ka mbërritur në shtëpinë e tij, aty kanë parë vetëm një njeri i cili nuk jepte shenja jete, dhe ai ishte Chuck Berry.