Ndërtohet rezidenca më e lartë në botë, ja sa ka kushtuar

Ndërtohet rezidenca më e lartë në botë, ja sa ka kushtuar

Është ndërtuar objekti më i lartë në botë në New York , e cila e ka thyer rekordin e mëparshëm për ndërtesën më të lartë me 152.5 metra.

Kjo ndërtesë me pamje panomarike në gjithë New York-un ka edhe apartamente “penthouse”, nën catinë e katit të 112.

Miliarderët, do të kenë mundësinë të jetojnë në këtë ndërtesë që nga viti i ardhshëm.

Central Park Tower në të ashtuquajturën Row Miliarderi në rrethin Manhattan të New York City ka 112 kate dhe arrin 1.550 metra (472 metra).

Ajo e ka kaluar rekordin e tashëm për ndërtesën më të lartë në botë, 432 Park Avenue, e cila është 0.6 milje (97 metra) larg, me 152.5ft (46.5 metra).

Sidoqoftë, çmimet janë gjithashtu të larta, një apartament me  pesë dhoma gjumi kushton 63 milionë dollarë (50.5 milionë)) dhe një apartament me dy dhoma gjumi në katin e 33-të kushton 6.9 milionë dollarë (5.5 milion).

TAGS