Ndiqet penalisht kumanovari që u kap me kokain

Ndiqet penalisht kumanovari që u kap me kokain

SPB Kumanovë ka ngritur padi penale kundër S.M.(23) nga Kumanova për shkak të ekzistimit të dyshimeve se ka kryer veprën penale “ prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike”, transmeton Almakos.

Me 08.03.2019 në Kumanovë, zyrtarët policor gjatë kontrollit të paditurit kanë gjetur dhe konfiskuar kokain.