Në Burgun -Shkupi votuan mbi 60 të burgosur

Në Burgun -Shkupi votuan mbi 60 të burgosur

Është zhvilluar pa probleme dhe pengesa votimi në institucionet  ndëshkuese-përmirësuese në vend. Në 13 INP të drejtë vote kanë 1.640 persona, prej të cilëve numri më i madh në INP Burgun-Shkup.

Deri në orën 11 ditën e djeshme kanë votuar 67 të burgosur, ndërsa tre nuk kanë votuar, sepse nuk kanë qenë në listën zgjedhore.

Zëdhënësja e KSHZ-së, Lupka Guguçeska, në pres konferencën e sotme, njoftoi se të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë dhe se votimi në burgje po zhvillohet pa probleme.

Loading…

TAGS