Në Fushë-Kosovë qytetari e terë mishin në ballkon

Në Fushë-Kosovë qytetari e terë mishin në ballkon

Në vendin tonë shpesh shohim gjeste e ndodhi nga më të ndryshmet.

Shqiptarët shquhen si popull interesant dhe kreativ.

Por, një gjest i një kosovari ka bërë që një fotografi e shkrepur të bëhet hit në rrjete sociale, transmeton fakteplus.

Një qytetar mishin e ka vendosur për ta terur në ballkonin e banesës së tij në Fushë- Kosovë, në një nga qytetet më të ndotura, ku ajri helmon.

TAGS