Në Gostivar është gjetur i vdekur një 59 vjeçar

Në Gostivar është gjetur i vdekur një 59 vjeçar

Më datë 09 korik rreth orës 14 e 30 minuta në Stacionin policor Gostivar personi G.M. (68) nga Gostivari, ka denoncuar se e ka gjetur 59-vjeçarin N.T. të vdekur në shtëpin e tij në Gostivar.

Ekipi nga Ndihma e shpejtë kanë konstatuar vdekjen, duke mos vërejtur shenja dhune në trupin e tij. Hetimet në vendin e ngjarjes ka kryer Prokurori Publik dhe ekipi nga SPB Tetovë, transmeton Flaka

Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i pa jetë i të ndjerit është dorëzuar për autopsi.