Në Junik u protestua për mbrojtjen e lumit Ereniku

Në Junik u protestua për mbrojtjen e lumit Ereniku

Sot para Kuvendit Komunal të Junikut është mbajtur protestë me moton ‘Ta mbrojmë Erenikun’.

Protesta ka filluar në ora 11.00 dhe ka përfunduar në 11:30. Pjesëmarrës në ketë protestë kanë qenë rreth 200 qytetarë.

Protesta ka kaluar pa incidente, njofton Policia rajonale në Pejë.

TAGS