Në Manastir gjendet një granatë e pashpërthyer nga Lufta e parë botërore

Me 10.02.2019 rreth orës 12.00 në eterin e fshatit Krklin, Manastir, gjegjësisht në një parcelë që gjendet në rrugën lokale midis fshatit Krklinë dhe fshatit Orizare e Epërme është gjetur një granatë artilerie e kalibrit 75 mm nga Lufta e parë botërore, transmeton Almakos.

Zyrtarët policor kanë dal në vendngjarje ndërsa pirotekniku nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim e ka ngritur granatën për procedurë të mëtutjeshme.