Nënë Tereza në sytë e Spasovskit dhe Nuhiut

Nëna Terezë ka bashkuar shumë njerëz dhe popuj sa ishte gjallë. Ajo këtë mision e kryen edhe pas vdekjes, e vecanërisht në ditën e shenjtërimit të saj. Kjo ndodhi edhe në Maqedoni. Ne sytë e ministrit të puneve të brendshme, Oliver Spasovski dhe zëvendesministrit Agim Nuhiui edhe pse Nuhiu mburret se ajo është me gjak shqiptare , ajo është e njejtë dhe që të dy kanë postuar vleresim të njejtë. Por i vetmi tek i cili duket që nuk ka ndikim as nënë Tereza është zëvendës ministri plotësues nga rradhët e VMRO-DPMNE-se i cili nuk ka asnje postim në këtë ditë të madhe. E pra disa njerez nuk ndryshojnë, mbeten gjithmonë të njejtë./endacaku