Nëse doni të jetoni shëndetshëm, mos hiqni dorë nga çokollata

Nëse doni të jetoni shëndetshëm, mos hiqni dorë nga çokollata
Chocolate. (Photo by: BSIP/UIG via Getty Images)

Të hani të paktën 3 shufra çokollate çdo muaj mund t’ju ndihmojë në mënyrë drastike të shmangni problemet me zemrën.

Shumë njerëz besojnë se në mënyrë që të jetojnë gjatë dhe shëndetshëm duhet të elemi.nojnë sheqernat që vijnë nga ushqime të tilla.

Gjithsesi, një studim i kryer së fundmi tregoi se problemet kardiake mund të shmangen duke ruajtur një lloj ekuilibri, jo duke ndërprerë tërësisht konsumin e tyre.

Çokollatat përshembull, nëse i hani çdo muaj me masë, ndihmojnë në reduktimin e sëmundjeve të tilla.

Madje çokollata e zezë është edhe më e mirë për shëndetin në përgjithësi, pasi redu kton stresin, ndihmon në përmirësimin e memories dhe përmirëson shëndetin mendor.

TAGS