Nëse jeni fitues i Lotarisë Amerikane? Ambasada, ka një njoftim të rëndësishëm për ju!

Nëse jeni fitues i Lotarisë Amerikane? Ambasada, ka një njoftim të rëndësishëm për ju!

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Tiranë ka tërhequr vëmendjen për të gjithë ata shqiptarë që janë përzgjedhur fitues të Lotarisë Amerikane.

“Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare”, shkruan Ambasada e Amerikës në Tiranë.

Postimi i plotë

??️ | Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare! #PyetAnen. /Telegrafi/

TAGS