Nesër ditë jo pune

Nesër ditë jo pune

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se në pajtim me Ligjin për festat, 8 dhjetorit i vitit 2017 (e premte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Më 8 dhjetor do të festohet festa “Shën Klimenti i Ohrit”.