Nesër në emisionin “Target” i ftuar është Azir Aliu

Nesër në emisionin “Target” i ftuar është Azir Aliu

Nesër në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 në Almakos, i ftuar është, Azir Aliu.

Me profesorin e informatikës, Azir Aliu do të flasim për sfidat e digjitalizimit në kohën bashkëkohore, si dhe çka do të thotë “digjitalizimi”. Po ashtu bashkëbisedojmë lidhur me “shkollat digjitale” dhe mundësite që ofrohen në këto kurse dhe trajnime.

Për këto dhe shumë të tjera flet nesër për emisionin “Target” në #Almakos prej orës 19:00, Azir Aliu.