Nesër në emisionin “Target” i ftuar është këngëtari dhe profesori, Agim Poshka

Nesër në emisionin “Target” i ftuar është këngëtari dhe profesori, Agim Poshka

Nesër në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 në Almakos, i ftuar është këngëtari dhe profesori, Agim Poshka.

Me Poshkën kryesisht do të flasim për librin e tij të fundit “Issues in language education”, por edhe për muzikën e politikën.

Për këto dhe shumë të tjera flet nesër për emisionin “Target” në #Almakos prej orës 19:00, Agim Poshka.