Nesër në emisionin “Target” i ftuar është profesori dhe teologu, Ismail Bardhi

Nesër në emisionin “Target” i ftuar është profesori dhe teologu, Ismail Bardhi

Për shkak të Muajit të Bekuar të Ramazanit nesër në emision “Target” në Almakos, të ftuar e kemi teologun dhe profesorin, Ismail Bardhin. Me të do të flasim se si duhet perceptuar Ramazanin, për fenë Islame në përgjithësi, por edhe për problematikat e këtij komuniteti fetar në veçanti.

Për këto dhe shumë të tjera flet nesër për emisionin “Target” në #Almakos prej orës orës 19:00, Ismail Bardhi.