Nga hudhra tek telefoni, sendet më të çuditshme që u janë gjetur femrave në organin gjenital

Nga hudhra tek telefoni, sendet më të çuditshme që u janë gjetur femrave në organin gjenital

Le t’ju paraqesim një listë të gjërave që nuk duhet të bëni gjatë këtij viti, duke marrë parasysh çmenduritë e 2017-ës, ku femrat bënw eksperimente nga më tronditëset me trupin e tyre.

Kur bëhet fjalë për seksin dhe eksperimentimin, njerëzit janë të gatshëm të bëjnë gjëra shumë të çuditshme, të cilat gjithmonë nuk marrin kënaqësinë apo rezultatin e kërkuar.

Baza e Komisionit të Sigurisë së Produkteve në SHBA, ka nxjerrë një raport të objekteve më të çuditshme, që u janë gjetur femrave në vaginë.

Gjatësia mesatare e vaginës është 9.6 centimetra dhe shumica e artikujve tejkalojnë atë kapacitet, dukë bërë që shumë nga vajzat të kërkojnë ndihmë mjekësore.

Mjekët u munduan të bënin punën e tyre, ndërkohë që pacientet ndoheshin në agoni ekstreme për shkak të mendimeve të cmendura.

Këto ishin objektet më të çuditshme që u gjenden brenda vaginave në vitin 2017:

1-Një telefon

2-Një shandan

3-Një sfungjer

4-Një lidhës biçikletash

5-Peshqir i nxehtë

6-Kufje

7-Sapun

8-Hudhër

TAGS