Nga viti 2020 pensionet do të rriten për 700-730 denarë

Nga viti 2020 pensionet do të rriten për 700-730 denarë

Pensionet në Republikën e Maqedonisë së Veriut nga viti 2020 do të kenë rritje nga 700 deri në 730 denarë, njoftoi kryeministri Zoran Zaev dhe ministrja e Financave, Nina Angellovska, të cilët diskutojnë për buxhetin e vitit të ardhshëm, raporton TV21.

Aktualisht pensioni minimal në Maqedoninë e Veriut është 8490 denarë, ndërsa ai mesatar është 14.000 denarë.