Ngjashmëria me Barack Obamën ia ndryshoi jetën këtij njeriu

Ngjashmëria me Barack Obamën ia ndryshoi jetën këtij njeriu

Që kur Barack Obama mori detyrën si presidenti i 44-të i Shteteve të Bashkuara, në vitin 2009, Ilham Anas ka fituar vëmendje për shkak të ngjashmërisë së tij me të.

Ndonëse Anas, një baba 40-vjeçar i dy fëmijëve, është natyrisht i trembur, ai ka përqafuar rrethanat që e kanë bërë atë të jetë në qendër të vëmendjes, transmeton lajmi.net.

Anas ka udhëtuar në botë, duke imituar veprimet e ish-presidentit amerikan. Kjo i ka sjellë atij të ardhura mjaftueshëm për t’u kujdesur për familjen e tij, e cila jeton në kryeqytetin indonezian, Xhakarta.

Anas ka dashur të plotësojë portofolin e tij duke imituar Barack Obamën, përmes marrjes pjesë në koncertet e komedisë ‘stand-up’.

Indoneziani ka pohuar se nuk do asgjë më shumë sesa të takonte Obama dhe të fotografohej së bashku me të.

TAGS